PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ELEVI DE 10 – VIDEO

ELEVI DE 10 – VIDEO

de admin
38 vizualizări

Cand ai vointa si dorinta de carte, nimic nu iti poate sta in cale! Au demonstrat-o mai multi elevi din sudul Munteniei care au reusit performanta de o obtine 10 pe linie la evaluarile nationale. Mai mult, tinerii eminenti au incheiat clasa a VIII-a cu media anilor de gimnaziu 10. Chiar daca anul acesta modalitatea de admitere la liceu s-a schimbat, astfel incat notele de la examen cantaresc mai mult, repsectiv 75% din media finala, pentru ei nu reprezinta nicio problema. Vor intra cu brio la liceul la care au visat sa invete!
In timp ce alti colegi de-ai lor se gandesc daca vor reusi sa intre la liceul dorit sau macar la una dintre unitatile de invatamant bifate de ei pe fisele de inscriere, elevii de 10 au scapat de aceste emotii si se pot bucura de vacanta. Asta pentru ca, dupa ce in scoala generala au obtinut numai medii de 10 la toate disciplinele, evaluarile nationale s-au dovedit a fi floare la ureche pentru ei. In ierarhia mediilor de admitere la liceu publicata de Ministerul Educatiei, in fruntea clasamentului sunt 2 elevi argeseni de la Scoala Gimnaziala Nr 1 si Scoala Nae Ghica. Din judetul Prahova tot doi elevi au reusit aceasta performanta ambii de la Colegiul National I.L.Caragiale din Ploiesti. Si in Teleorman o eleva si un elev au incheiat ciclul gimanzial si examenele cu 10. Si judetul Giurgiu se poate lauda cu doi elevi de nota 10. In Dambovita, doar o singura eleva a reusit performanta.
Argeș -Dascălu Sandra –Școala Gimnazială NR 1
-Manea Ioana Andreea-Școala Gimnazială Nae A. Ghica
Prahova- Bonifate Tudor Nicolae-Colegiul Național I.L.Caragiale Ploiești
-Matei Miruna Ioana- Colegiul Național I.L.Caragiale Ploiești
Teleorman- Bratu Adriana Gabriela- Școala Gimnazială NR. 1 Poieni
-Floroiu Iustin-Școala Gimnazială NR. 2 Videle
Giurgiu- Moraru Andreea Maria-Școala Gimnazială D. Pătrașcu Crevedia Mică
-Neata Andreea Georgiana-Școala Gimnazială NR. 3 Vănătorii Mari
Dâmbovița- Tăbârcă Daiana Maria-Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște
Inscrierea pentru admiterea la liceu a inceput pe 4 iulie si se va incheia pe 8 iulie. În perioada 5-9 iulie, opţiunile pot fi verificate pe internet. Pe 15 iulie va avea loc REPARTIZAREA COMPUTERIZATĂ, iar pe 16 iulie, rezultatele vor fi afişate la şcolile de unde provin elevii. Între 17 iulie şi 25 iulie 2014, elevii vor depune dosarele la liceele unde au fost repartizaţi.

Reporter: Cătălina Sandu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe