PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PARCUL GROAZEI – VIDEO

PARCUL GROAZEI – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Incident grav in Pucioasa, Dambovita! Trei fete au ajuns la spital, dupa ce creanga unui copac a cazut peste ele. Totul s-a intamplat in timp ce copilele se plimbau prin parcul din oras. Au fost transportate de urgenta la spital, insa din fericire ranile suferite nu le pun viata in pericol. Au tras insa o sperietura groaznica. Incidentul a starnit revolta celor care se aflau in parc, la plimbare. Oamenii spun ca ar fi putut avea loc o adevarata tragedie si arata cu degetul spre autoritatile din Pucioasa, care nu sunt pentru prima oara in atentia presei. Iarna trecuta, acestea au carat toata zapada din oras si au depozitat-o in parc, unde s-au format adevarati munti de omat adunat de pe strazi.
O plimbare prin parc, intr-o dupa amiaza torida de vara, le putea fi fatala celor trei fete. Nimeni nu isi inchipuia ca s-ar putea produce un asemenea incident, care sa le trimita direct in spital. Au avut ghinionul sa treaca pe sub acel copac, iar o creanga sa se rupa, cazand direct peste ele. Au fost ranite si transportate de urgenta la spital. Doua dintre ele, cu rani mai usoare, au ajuns la unitatea medicala din Pucioasa, de unde, dupa ce au primit ingrijiri, au fost lasate sa plece acasa. Erau foarte speriate. O alta copila a fost adusa la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, pentru mai multe investigatii. Ea a suferit o fractura la un picior.
Parintii fetelor au trecut prin clipe de cosmar. Sunt furiosi ca o plimbare prin parc s-a sfarsit pentru copiii lor la spital, din cauza unui arbore.
Localnicii sunt si ei revoltati. Spun ca se tem sa isi mai aduca micutii la joaca, in acest parc al groazei, unde isi puteau gasi sfarsitul cele trei fete. Oamenii dau vina pe autoritatile locale pentru ce s-a intamplat.
Reprezentantul primariei se apara. El spune ca arborii sunt curatati periodic. In acest caz copacul nu era uscat si nu isi explica cum s-a putut produce un astfel de incident. Cazul a ajuns insa si in atentia politiei.
Nu este prima oara cand autoritatile din Pucioasa ajung in atentia opiniei publice, cu acest parc. Iarna trecuta, parcul a fost transformat in munti de zapada murdara, dupa ce s-a luat hotararea ca utilajele de deszapezire sa depoziteze tot omatul adunat de pe strazi. Atunci, primarul a promis ca tot ce s-a stricat, din cauza utilajelor mari, va fi refacut.

Mădălina Zăbavă
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe