PRIMA PAGINĂ » EROUL LUI LORELAI, ADUS ACASA

EROUL LUI LORELAI, ADUS ACASA

de admin
5 vizualizări

Lorelai, fetita fara maini, a urmarit cu sufletul la gura momentul in care Florinel Enache, militarul roman ranit in Afganistan, a fost adus acasa. Este eroul ei si asa va ramane. Ii leaga destinul crunt si o prietenie inceputa pe internet. In ciuda handicapului ei , lorelai isi gaseste puterea sa zambeasca si sa-l incurajeze si pe Florinel. Acum asteapa cu emotii momentul in care isi va putea imbratisa eroul.

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/2FBFvsugs4w?fs=1″ vars=”ytid=2FBFvsugs4w&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep8974″ /]

Militarul ranit in Afganistan in urma cu un an, Florinel Enache, a sosit in tara dupa un lung tratament in Statele Unite. Lorelai, fetita fara maini din Targoviste, a urmarit sosirea militarului cu sufletul la gura. Fata i s-a luminat cand si-a vazut eroul, adus pe pamantul romanesc.

Cat timp a stat in Statele Unite, Lorelai i-a dat o lectie de viata lui Florinel. Ea s-a nascut fara maini si fara o parte din femur. El si-a pierdut mana stanga si ambele picioare, in timpul razboiului. O cruce grea, pe care o duc impreuna si peste care vor sa treaca mai usor. La plecarea din America, membrii comunitatii de romani i-au trimis un mesaj emotionant lui Lorelai.

O misiune grea, dar de care Lorelai nu a fugit. La numai 10 ani, fetita si-a luat angajamentul ca-l va ajuta pe Florinel sa treaca mai usor peste suferinte.

Odata ajuns in Romania, soldatul va fi transferat la Spitalul Militar din Bucuresti, unde va primi ingrijiri medicale. Lorelai i-a promis militarului ca-l va vizita.

Mihai Eremia

Loredan BOUROSU

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe