PRIMA PAGINĂ » DREAPTA SE VREA POPULARĂ!

DREAPTA SE VREA POPULARĂ!

de admin
15 vizualizări

Tot mai multe voci, inclusiv din zona politicului, vorbesc despre intentia Elenei Udrea de a-i parasi pe democrat-liberali si de a prelua conducerea Partidului Popular. Fosta candidata la sefia PDL nu ar pleca singura. Potrivit unor surse citate de presa central, Udrea ar putea fi urmata de 28 de parlamentari, printre care s-ar regasi si deputatul damboviteran, Florin Popescu.

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/WbRG9dg6UQo?fs=1″ vars=”ytid=WbRG9dg6UQo&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep7426″ /]

Informatiile cu privire la schism democrat-liberala au fost confirmate, intr-o emisiune de la un post central de televiziune, de consilierul prezidential Gabriel Berca, fost senator si ministru PDL. Berca sustine ca „foarte repede” o sa apara Partidul Popular, punctand ca este o decizie a „colegilor din Parlament”, pentru ca este necesara constituirea unui grup parlamentar.

„Sunt discutii intre parlamentari care doresc altceva. Nu se stie daca mai sunt si de la alte partide. Eu stiu ca in PDL exista o mare nemultumire in acest moment si sunt oameni care vor sa aiba cariera politica in continuare si vor sa faca politica altfel decat se face acum in PDL.”

Gabriel Berca, consilier prezidenţial

Potrivit zvonurilor de pe scena politica, Elena Udrea va conduce interimar Partidul Popular, urmand ca la toamna sa aiba loc Congresul partidului. Din acel moment Elena Udrea ar urma sa devina presedinte ales al Partidului Popular.

Contactata de jurnalistii de la DC News, Elena Udrea nu a negat, dar nici nu a infirmat informatia.

Deocamdată îmi rezerv dreptul de a nu comenta informația dumneavoastră, chiar dacă DC News este un site foarte bine informat.”

Elena Udrea, deputat PDL

Printre numele Parlamentarilor care ar urma sa plece din PDL impreuna cu Elena Udrea apare si cel al deputatului Florin Popescu, liderul democrat-liberalilor din Dambovita. Popescu a recunoscut ca exista o stare de nemultumire si de neliniste in PDL.

Contactat telefonic, Florin Popescu a spus ca nu comenteaza acest subiect.

 

Iulian Bănăşanu

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe