PRIMA PAGINĂ » Utile » ARGES » EROU DIN ÎNTÂMPLARE. PREZENȚA SA DE SPIRIT A SALVAT VIEȚI.

EROU DIN ÎNTÂMPLARE. PREZENȚA SA DE SPIRIT A SALVAT VIEȚI.

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Vremea rea și accidentele rutiere scot la rampă oameni simpli, pe care faptele lor îi transforma direct in eroi. Este si cazul unui șofer pe o sărăriță care pe Drumul Național 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, a evitat impactul frontal cu un autoturism care ar fi intrat direct în lama mașinii. Cu orice risc omul a ieșit cu masina in decor, altfel ar fi strivit autoturismul.

El este Ion Rizea, are 58 de ani și este din Pitești. Din anii 70 lucrează pe astfel de mașini. Este șofer. Un simplu șofer. Astăzi însă experiența la volan l-a făcut erou. O șoferiță de 20 de ani din Dâmbovița, care-i venea din fața, a derapat în localitatea Bascov din Argeș și, după mai multe fandări pe stradă s-a îndreptat direct spre lama sărăriței condusă de Ion Rizea. Doar prezența de spirit a șoferului din Pitești a făcut ca să nu se producă o tragedie.

În urma impactului cu laterala lamei autoturismul a fost aruncat în șanț. Are avarii majore, însă niciunul dintre cei doi ocupanți nu a pățit nimic. Și polițiștii care au ajuns la fața locului au spus că doar experiența șoferului mașinii de deszăpezire i-a salvat pe tinerii din autoturism.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe