PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ESEC LA BURSA LOCURILOR DE MUNCA

ESEC LA BURSA LOCURILOR DE MUNCA

de admin
58 vizualizări

      Esec la Bursa Locurilor de Munca pentru tinerii din Targoviste. 24 de angajatori au venit cu o oferta de 116 locuri de munca, insa tineri nu s-au inghesuit sa-si gaseasca un job. Au venit in jur de o suta de someri, majoritatea trecuti de prima tinerete.

http://www.youtube.com/watch?v=WRiGrHwjVG4

     Bursa s-a desfasurat la Clubul Studentilor din targoviste. Tinerii nu s-au aratat interesati de actiunea celor de la Ocuparea Fortei de munca. Au fost prezenti in jur de o suta de someri, majoritatea trecuti de varsat tineretii.

     Tinerii spun ca s-au saturat sa tot depuna cv-uri in zadar. Unii au absolvit si cursuri de recalificare, insa nu le-a folosit la nimic.

     In judetul Dambovita numărul somerilor se apropie de 14.500, cu o rata a somajului de 7,01% la finalul lunii aprilie. Din acestia 1.471, reprezentand 10,2% sunt tineri sub 25 de ani, iar 1.108 tineri cu varsta intre 25 si 29 de ani.

Mihai Eremia

Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe