PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VACANTA LA PRET REDUS

VACANTA LA PRET REDUS

de admin
11 vizualizări

     Dambovitenii pot profita de preturile mici din statiunile romanesti, in cadrul programului „Litoralul pentru toti”. Pana pe 15 iunie, turistii pot beneficia de tarife reduse. De exemplu, in Mamaia, cea mai solicitata statiune, o vacanta de o saptamana, la un hotel de doua sau trei stele, costa in jur de 330 de lei.

http://www.youtube.com/watch?v=G_OdMdu56lI

     Este prima editie in care turistii pot beneficia de tarife reduse diferentiate intre zona Constanta-Mamaia-Eforie si statiunile din sudul litoralului, cum este Costinesti, Neptun, Mangalia sau Vama Veche.

     In statiunile Mamaia, Eforie si la Constanta, tarifele pentru un sejur de sase nopti variaza intre 205 si 605 lei de persoana, in functie de unitatea de cazare aleasa, hotel de doua pana la cinci stele. Cele mai mici tarife sunt pentru un sejur de o saptamana, la un hotel de o stea, fara mic dejun, 159 de lei.

     Totodata, turistii pot opta si pentru „All Inclusive”, unde vor beneficia de trei mese in regim de bufet, bauturi, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine. De aceasta data, tarifele variaza intre 765 si 985 de lei.

Programul „Litoralul pentru totise va incheia pe 15 iunie, dar va mai avea o editie in luna septembrie.

ECHIPA: Madalina Zabava/ Eduard Leasa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe