PRIMA PAGINĂ » Utile » DAMBOVITA » EVADEAZĂ PRIN PICTURĂ

EVADEAZĂ PRIN PICTURĂ

de Andrei Oprescu
42 vizualizări

S-a apucat să picteze atunci când parcurgea o etapă dificilă din viața ei și după ce a avut un vis. Ioana, o tânără mămică din Târgoviște a descoperit pictura ca o terapie și reușește să uimească prin tablourile sale realizate fără să aibă studii sau cunoștințe în domeniu. Dorința cea mai mare este să ajungă să aibă propria expoziție și să reușească să își întrețină familia din artă.
Pasiunea pentru desen a avut-o dintotdeauna, însă niciodată nu a avut curaj să pună pensula pe pânză. A ales să fie mamă tânără, să se dedice familiei și celor doi copii. Până în ziua în care a trecut printr-un divorț. A simțit că lumea ei s-a sfărâmat în bucăți, apoi a avut un vis.
A plecat din Spania unde a locuit câțiva ani și s-a întors în România alături de copii. Și-a terminat studiile liceale și acum visează să studieze arta. Până când va reușit pictează pentru prieteni și își vinde lucrările doritorilor, unele făcute la comandă.
Pasiunea este costisitoare și uneori îi este greu, dar spune că este ca o terapie pentru sufletul său. Atunci când se așează să picteze, se simte în lumea sa. Peisajele citadine sunt preferatele sale, însă a ales să-și exprime și sentimentele prin pictură și să imortalizeze și natura. Marea sa dorință este să ajungă să-și expună picturile într-un vernisaj.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe