PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Evaluările Naţionale se apropie! Vezi aici calendarul aprobat de Minister!

Evaluările Naţionale se apropie! Vezi aici calendarul aprobat de Minister!

de Moise Razvan
140 vizualizări

Potrivit structurii aprobate de către Ministerul Învățământului, în modulul 5, începând cu data de 9 mai 2023, vor avea loc Evaluările Naționale de la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a. Acestea se vor încheia în data de 25 mai 2023.

Primii vor intra în focurile examinărilor elevii claselor a II-a, care vor susține marți 9 mai 2023, testele scrise la Limba română și Limba maternă. Aceștia vor continua pe 10 mai cu examenele citite la cele doua materii, joi 11 mai vor da evaluarea la Matematică, iar pe 12 mai 2023, minoritățile naționale vor susține testele de Limba română, scris și citit.

Elevii claselor a IV-a vor începe Evaluarea Națională pe 16 mai 2023 cu examenul la Limba română, vor continua pe 17 mai cu testul la Matematică, iar joi 18 mai pe cel la Limba maternă. Ultimii vor fi elevii claselor a VI-a care vor avea emoții pe 24 și 25 mai cand vor susține în pe rand examenele , luni la Limbă și comunicare , iar marți la Matematica și Științele naturii.

Evaluarea Naționala pentru elevii claselor a VIII-a va avea loc pe 19 iunie 2023 la Limba română, în timp ce Matematica este programată pe 21 iunie. Aceștia vor fi înscriși automat la Evaluarea Naționala de către secretariatele școlilor în perioada 6 – 9 iunie 2023.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe