PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Eveniment important la Targoviste – VIDEO

Eveniment important la Targoviste – VIDEO

de admin
2 vizualizări

O noua strategie de promovare a celui mai de succes sport de echipa din Romania. Acesta este unul dintre obiectivele conducerii Federatiei Romane de Handbal. In aceasta idee, desi nu are o echipa ce sa participe in competitie, Targovistea a devenit organizatoare a Cupei Romaniei de handbal feminin, editia 2014. Competitia este organizata in parteneriat cu Primaria Targoviste.
Este pentru prima oara cand o competitie de asemenea nivel este organizata la Targoviste. Vechea cetate de scaun a Tarii Romanesti beneficiaza de infrastructura sportiva necesara pentru a gazdui un astfel de concurs, mai ales in conditiile in care vor fi prezente 14 echipe.
Presedintele Federatiei Romane de Handbal, fostul handbalist Alexandru Dedu, a preluat doar de trei luni conducerea federatiei si spune ca Targovistea a fost o alegere usoara, avand in vedere ca dispune de doua sali ce pot gazdui meciuri de handbal.
Competitia va avea loc la Targoviste intre 23 si 26 aprilie. Cele 14 echipe inscrise vor juca in sistem eliminatoriu, finalele fiind programate in ziua de duminica. La Targoviste vor fi prezente toate echipele si jucatoarele importante din Romania, dealtfel si la conferinta de presa, ce a precedat evenimentul, fiind invitate Narcisa Lecusanu, fosta componenta a nationalei Romaniei, capitanul actual al echipei nationale, Aurelia Bradeanu, dar si capitanul echipei de tineret a Romaniei, Gabriela Perianu.

Redactor: Horia Marin
Imagine: Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe