PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DEMITERE LA VARF LA IPJ DAMBOVITA – VIDEO

DEMITERE LA VARF LA IPJ DAMBOVITA – VIDEO

de Andrei Oprescu
190 vizualizări

Surpriza de proportii la Inspectoratul Judetean de Politie! Comisarul sef Marian Galbenus a fost demis din functia de sef al IPJ Dambovita. Incepand de astazi, conducerea Inspectoratului va fi asigurata de comisarul sef Danil Zepisi, care i-a fost pana acum adjunct lui Galbenus. Potrivit unor surse, comisarul sef Marian Galbenus va fi numit in functia de adjunct al sefului Politiei Municipiului Targoviste.

Se pare ca apele nu se linistesc deloc la IPJ Dambovita. De anul trecut, de cand a fost inlocuit comisarul sef Vasile Tache, schimbarile la varful inspectoratului s-au tinut lant. Politistii damboviteni au avut numai putin de patru sefi. Cel de-al patrulea, comisarul sef Marian Galbenus nu a rezistat nici el prea mult la carma IPJ. A preluat comanda inspectoratului in octombrie anul trecut, dupa ce a fost sef al Politiei Gaesti si al Politiei Targoviste. In toata aceasta perioada insa, a fost imputernicit in functia de inspector sef al IPJ Dambovita. Acum se pare ca va ajunge adjunct la Politia Municipiului Targoviste. In fruntea politistilor damboviteni va fi incepand de astazi, comisarul sef Danil Zepisi. Nu este prima oara cand Zepisi este imputernicit pentru aceasta functie. In luna iunie, cand comisarul sef Cornel Ciocoiu s-a intors in Bucuresti, i-a predat stafeta lui Zepisi, care a indeplinit atributii de inspector sef al IPJ Dambovita, timp de cateva luni.

ECHIPA: Madalina Zabava / Radu Constantinescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe