PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXMATRICULAȚI DE LA ȘEDINȚĂ

EXMATRICULAȚI DE LA ȘEDINȚĂ

de Andrei Oprescu
30 vizualizări

N-au scapat nici de data aceasta de mustrari. Doi directori ai deconcentratelor din Dambovita au fost mustruluiti si exmatriculati de reprezentantul Guvernului in teritoriu. Motivul pentru care Victor Sanda i-a dat afara a fost ca au reprezentat un ”factor perturbator” la ultima sedinta de colegiu prefectural.

Primul care a fost exmatriculat de la sedinta Colegiului Prefectural a fost Costel Preda, directorul Directiei Silvice Dambovita. Inginerul a fost surprins de prefectul Victor Sanda in timp ce relationa cu sotia sa, Luminita Preda, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Dambovita.

Al doilea director exmatriculat de prefect a fost Paul Dinu, directorul Electrica Distributie Nord SA Sucursala Targoviste. Atentia acestuia a fost captata de telefonul mobil, si nicidecum de alocutiunile colegilor.

Nu a scapat de dojana nici locotenent-colonelul Mirel Pietreanu, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”Basarab I” Dambovita. Lipsa de interes a directorilor deconcentratelor fata de raportarile colegilor a fost taxata succint de prefectul judetului.

Valentin Popescu / Eduard Gaiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe