PRIMA PAGINĂ » Stiri » Calarasi » EXPLOZIE PROVOCATĂ DE UN BĂTRÂN CARE A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ

EXPLOZIE PROVOCATĂ DE UN BĂTRÂN CARE A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ

de Andrei Oprescu
21 vizualizări

Un bătrân din Călărași a provocat o explozie care a distrus casa în care locuia întreaga familie formată din 20 de suflete: bunici, copii, nepoți. Bătrânul a fost externat de o săptămână din spital și a suferit o operație la colon. Avea dureri groaznice așa că a vrut să-și pună capăt zilelor cu ajutorul unui spray de insecte. Numai ca în contact cu flacăra de la o candelă s-a produs o explozie. Acoperișul casei și peretii au fost distruși.
Bărbatul de 87 de ani avea dureri foarte mari de stomac. De curând a trecut printr-o intervenție chirurgicală și a fost externat. În urmă cu câteva zile și-a avertizat familia că își va pune capă zilelor pentru că nu mai suportă chinul. A profitat că fiica sa cea care îl îngrijea a plecat la muncă și a încercat să se sinucidă folosind un spray numai că în contact cu flacăra de la o candelă aflată în apropiere s-a produs o explozie.
Bătrânul plânge continuu și regretă ce a făcut. Voia să scape de suferință, dar și-a nenorocit toată familia. În ansamblul de locuințe stăteau 20 de suflete: bunic, copii și nepoți. Oamenii s-au speriat îngrozitor și au ieșit afară. Au scos repede copiii și au mers să-l caute pe bătrân pe care l-au găsit printre ruine.
Asistența socială din cadrul primăriei municipiului Călărași s-a deplasat de urgență la fața locului. În urma unei anchete s-a stabilit că familia va primi o locuință temperară, sprijin în bani și hrană de la Cantina de Ajutor Social. Aceștia vor fi ajutați să îndepărteze molozul și să încerce să mai salveze ceva din casă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe