PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXPOZIȚIE DE EXCEPȚIE -VIDEO

EXPOZIȚIE DE EXCEPȚIE -VIDEO

de admin
19 vizualizări

Expozitie de pictura exceptionala in aceasta dupa amiaza la Biblioteca Judeteana Ion Heliada Radulescu din Targoviste. Mai multi elevi sau fosti elevi si Scolii Populare de Arte din municipiu au expus pe simeze diferite lucrari care au atras imediat atentia vizitatorilor. Printre expozanti se numara judecatori sau foste cadre militare.

Judecatorul Gheorghe Popescu a ramas impresionant de colectia extraordinara de icoane pe sticla de la Muzeul Icoanelor din Sibiel, unde sunt expuse aproximativ 10.000 de exemplare, si a decis sa isi exprime talentul prin realizarea de icoane pe sticla.

Un alta artist care si-a expus lucrarile la Bibioteca Judeteana din Targoviste se numeste Monica Muresan. Femeia a lucrat in armata 30 de ani, iar la finalul carierei si-a dezvoltat pasiunea de a picta. Sase artisti si-au expus lucrarile la Targoviste marti dupa amiaza. Fiecare pictura exprima mult talent si daruire din partea artistilor.

Toti artistii sunt elevii profesorului Tiberiu Cercel de la Scoala Populara de Arta din Targoviste.

 

 

Valentin Popescu / Ciprian Rusa

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe