PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FAPTE NU VORBE

FAPTE NU VORBE

de Mditv
10 vizualizări

Organizația UNPR Pucioasa și-a lansat candidatul pentru funcția de primar al orașului. Emil Pleșa a decis să intre în politică pentru a face cunoscute problemele cetățenilor și a găsi împreună cu aceștia o soluție pentru rezolvarea lor. Candidatul UNPR nu vine cu promisiuni deșarte ci doar cu propuneri realizabile. Cu o vastă experiență în administrația publică, candidatul UNPR Emil Pleșa pentru primăria Pucioasa, își propune să fie întotdeauna alături de cetățeni. Acesta și-a făcut un plan pentru realizarea celor mai arzătoare dorințe ale locuitorilor orașului Pucioasa.

Președintele organizației UNPR Dâmbovița, Bogdan Manole, a venit la Pucioasa pentru a susține candidatura lui Emil Pleșa și pentru a discuta cu electoratul despre problemele întâmpinate de aceștia.Oamenii au declarat că vor o schimbare în orașul lor și un primar care să le fie alături și să le asculte doleanțele.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe