PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FĂRĂ ÎMPRUMUTURI

FĂRĂ ÎMPRUMUTURI

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Mai putine nevoi personale, mai putini bani scosi din buzunar. Pe asta au mizat majoritatea romanilor, daca urmarim statisticile furnizate de cele mai importante  institutii financiare nebancare.Chiar daca perioada de achizitionare a unui credit acordat de IFN este mai scurta iar dobanzile cu mult mai mici decat cele aplicate de banci, anul acesta nu s-au inregistrat doritori, in consecinta, si numarul imprumuturilor a scazut semnificativ.

In ciuda faptului ca o institutie financiara nebancara ofera clientilor sai avantajul obtinerii unui credit mai mare decat cel acordat de o banca, dambovitenii incearca sa se tina departe de aceste indatoriri. Cel putin asta reiese din datele furnizate de asociatiile existente pe piata de profil. Astfel, in primul semestru al acestui an au fost inregistrate credite de consum de 195 de milioane de euro, in scadere fata de anul precedent cu 13,6%. In primele sase luni din 2012, creditele de consum acordate de IFN-uri se situau la 226 milioane de euro.

Echipa, Ilona Rotaru,Eduard Gaiseanu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe