PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FÂSTÂCELI ȘI PROBLEME LA COMPLEXUL DE NATAȚIE

FÂSTÂCELI ȘI PROBLEME LA COMPLEXUL DE NATAȚIE

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Ziua de azi a fost vehiculata de autoritatile locale targovistene pentru receptia lucrarilor la Complexul Turistic si de Natatie. Fireste, nu s-a produs nicio minune, iar lucrarile nu au fost gata si nici nu vor fi in viitorul apropiat. Primarul i-a bagat in sedinta pe toti cei implicati, iar reprezentantii constructorilor si ai firmei de consultanta si-au dat cu stangul in dreptul.

În timp ce din țară sosesc imagini de colecție cu investiții din acest domeniu finalizate la termen, la Târgoviște continuă haosul și batjocura. Complexul Turistic și de Natație care ar fi trebuit să fie gata în vara lui 2014 este încă un imens șantier. Colac peste pupăză, piesele au început să cedeze încă din faza probelor. Concret, au apărut defecțiuni la pompele de la bazinele mici, iar remedierea problemelor va dura minim o săptămână. Asta în condițiile în care astăzi, 24 iunie, primarul Târgoviștei spera să facă recepția parțială a lucrărilor. Cert e că vineri la prânz, la Complexul de la Târgoviște se aflau mai-marii firmei de construcții Delta ACM, cea care a contractat lucrarea, dar și cei ai firmei de consultanță SC Building Ideea SRL, care a descoperit la ultima notă de constatare serioase neconformități. Niciunul nu a dorit să ofere informații jurnaliștilor. Joia viitoare este ultima zi în care lucrarea poate fi recepționată de Beneficiar, Primăria Târgoviște, în termenul impus de organismele de control al implementării proiectului. Urmăriți un material realizat cu camera ascunsă:

Rep: Doamna nu este din partea firmei de consultanță:

Nu, nu. Doamna e cu altă lucrare.

Rep: Cu ce lucrare?

Cu altă lucrare. N-are importanță.

Rep: Se face recepția?

Nu vă spun. Nu vă spun. Mulțumit? Am încheiat discuția. Înregistrează.

Nu avem noi treabă cu recepția. Sincer.

Rep: Nu are treabă firma de consultanță?

Firma de consultanță e altceva.

Rep: În 24 mai dumneavoastră ați dat neconformități pentru multe dintre lucrări.

Hmmm.. Mmmm. Nu noi. Adică nu noi. Nu sunt de la firma de consultanță. Chiar nu sunt. N-are importanță, de ce insistați?

Rep: Vă întrebăm.

V-am răspuns. Nu vă dăm informații. Nu noi am dat asta.

Rep: Care noi?

Păi… A dat firma de… Inginerul care se ocupă de asta a dat asta. Eu nu sunt inginer aici. Inginerul a dat asta

Rep: Deci știți de ea…

Știu, normal că știu.

Vineri la pranz, toti cei implicati direct au fost chemati intr-o sedinta de urgenta la Primarie. Sansele ca lucrarea sa fie receptionata saptamana viitoare sunt aproape nule. Despre inaugurare nu poate fi vorba.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe