PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FEMEILE, PRADA USOARA PENTRU TALHARI – VIDEO

FEMEILE, PRADA USOARA PENTRU TALHARI – VIDEO

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

Zeci de damboviteni au cazut in acest an victime talharilor. Indivizii ataca in plina strada sau in locurile aglomerate, iar tinta lor preferata sunt femeile care poarta bijuterii sau genti. Odata ce au fost furate, bunurile sunt foarte greu de recuperat, de aceea politistii fac actiuni de informare in strada, pentru a-i pune in garda pe damboviteni, sa se pazeasca de talhari. 200 de angajate ale unei companii din Targoviste au fost oprite astazi de politisti, inainte de a intra la serviciu, pentru a fi avertizate cum sa se fereasca de talhari.

Aceasta targovisteanca a fost talharita chiar intr-un supermarket. O clipa de neatentie a fost suficienta pentru ca un individ sa ii fure geanta, pe care o lasase in caruciorul pentru cumparaturi. Politistii au reusit sa il prinda pe talhar, insa banii si actele de identitate nu au mai putut fi recuperate.

In prima jumatate a acestui an, 25 de damboviteni au cazut victime talharilor. Cele mai multe infractiuni s-au inregistrat in mediul urban. Cel mai des, indivizii ataca in plina strada. Nu actioneaza dupa planuri bine puse la punct. Au nevoie doar de o clipa de neatentie din partea victimelor si portofelele, telefoanele mobile si gentile dispar ca prin minune. De multe ori, oamenii nici macar nu apuca sa ii vada pe talhari. Fara nicio informatie despre ei, indivizii sunt greu de depistat, iar bunurile si mai greu de recuperat. In plus, femeile sunt o tinta mai usoara pentru talhari. Multe infractiuni au acelasi mod de operare: smulgerea bijuteriilor de la gat. In aceste conditii, politistii desfasoara o campanie de prevenire a talhariilor in randul femeilor. Joi, aproape 200 de angajate ale unei companii targovistene au fost oprite de politisti, chiar inainte de a intra pe poarta fabricii, pentru a fi avertizate cum sa se pazeasca de talhari.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Rădoi Răducu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe