PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Marathon 7500, o nouă provocare – VIDEO

Marathon 7500, o nouă provocare – VIDEO

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Mai greu de atat nu se poate.Cel putin in Romania. Este vorba de cel mai dificil concurs desfasurat in zona montana a tarii noastre. Ajuns la cea de a cincea editie,  concursul “Marathon 7500”, este o intrecere la care putini se incumeta sa ia parte. Printre temerarii se regasesc si cativa damboviteni. Putini daca este sa tinem cont ca startul, sosirea si mare parte a traseului, de 90 de km, sunt pe teritoriul judetului Dambovita.

 

Editia din acest an a concursului are deja inscrisi la start mai multi participanti, decat la precedentele confruntari, ale oamenilor muntelui cu anduranta pe traseu montan. Concursul, structurat in doua categorii, este, cel putin in cea ce priveste traseul de 90 de km, denumit “elite” , cu siguranta cea mai dificila competitie de acest gen din tara. Cu startul si sosirea in zona Padina-Pestera din Bucegi intrecerea are printre participanti si damboviteni, ce vor incerca, in primul rand, sa termine aceasta deosebit de dificila provocare, ce va avea loc in perioada 18-22 iulie 2013.

MDI TV este si in acest an partener media al concursului “Marathon 7500”. Colegul nostru Marius Popescu va invita sa urmariti o editie speciala dedicata acestui concurs in emisiunea “Carpe diem”

 

Echipa: Horia Marin/Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe