PRIMA PAGINĂ » SPORT » FINALA DE LA POIANA – VIDEO

FINALA DE LA POIANA – VIDEO

de admin
14 vizualizări

Vineri e ziua cea mare pentru fruntașele din Liga a III-a la fotbal! Chindia și Fortuna dispută meciul decisiv pentru promovarea în eșalonul secund, la Poiana, de la ora 18.00; Chindia are trei puncte în fața marii rivale, dar prahovenii dispun de avantajul terenului propriu și al victoriei din turul play-off-ului, care îi poate ajuta în cazul egalității de puncte la finalul sezonului. Fortuna speră să joace derby-ul cu stadionul plin. De partea cealaltă, târgoviștenii au intrat în cantonament cu gândul la un succes care i-ar duce în Liga a II-a.
Toată Dâmbovița ține vineri cu Chindia, inclusiv vecinii roș-albaștrilor, de la Șotânga. Ghiorghi Zotic merge pe mâna echipei lui Silviu Dumitrescu în duelul pentru promovare din seria a VI-a.
Dacă Fortuna vrea o mie de fani în tribune, și Chindia va fi sprijinită consistent de ultrași. Peste 100 de suporteri ai lui Pătru și compania vor face deplasarea la Poiana Câmpina. Clubul a decis să sprijine galeria și va pune la dispoziție un autocar care va pleca la ora 16.00 din fața stadionului. Alți suporteri vor ajunge în Prahova cu mașinile personale.

Reporter: Ionuț Marin
Imagine: Radu Constantinescu, Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe