PRIMA PAGINĂ » Utile » PRAHOVA » FLAGRANT ÎN PĂDURE: L-AU PRINS ÎN TIMP CE TĂIA COPACII

FLAGRANT ÎN PĂDURE: L-AU PRINS ÎN TIMP CE TĂIA COPACII

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Flagrant de furt de lemne într-o pădure din Prahova. O patrulă a jandarmilor aflată în pădurea de pe raza localității Buștenari a surprins un bărbat aflat la furat ziua în amiaza mare. Omul, amendat ulterior cu 20 de milioane de lei vechi, a încercat să-i convingă pe aceștia că desfășoară o acțiune legală.
Zona denumită Doftăneț era perimetrul în care barbatul tăia cu ajutorul unui motoferăstrău arbori din pădure. La vederea jandarmilor, nu a opus rezistență și a rămas impasibil, semn că nu e la prima ispravă de acest fel.
Bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2000 lei, iar motofierăstrăul și materialul lemnos găsit tăiat lângă el au fost confiscate și predate pe bază de proces verbal reprezentantului Ocolului Silvic Slănic, institutia căreia îi apartine fondul forestier în care a fost realizat flagrantul de către oamenii legii.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe