PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » FLORINEL I-A SPUS ADIO LUI PHILIP. AMOREZUL DIN VIȘINA SE DESPARTE DE PARTENERUL DE VIAȚĂ

FLORINEL I-A SPUS ADIO LUI PHILIP. AMOREZUL DIN VIȘINA SE DESPARTE DE PARTENERUL DE VIAȚĂ

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Divorț-bombă! Căsnicia dintre Florinel de la Vișina și fostul preot Philip Clements este pe cale să se încheie. Anunțul a fost făcut chiar de Florin într-un show tv. Amorezul din Vișina s-a hotărât să renunțe la relație din cauza violenței, spune el.
Mai mult, iubitul lui, Clements, a și plecat din România. Deocamdată, actele de divorţ nu au fost depuse, dar cei doi soţi intenţionează să se despartă oficial.
Florinel a declarat că Philip l-ar fi lovit cu pumnul și că oricum lucrurile nu mai mergeau bine între cei doi de ceva vreme. De altfel, pe contul oficial de facebook, Florinel e singur de ceva timp. Până și fotografiile celor doi amorezi au fost șterse. Căsnicia lor a durat doar cinci luni. Cei doi s-au căsătorit pe 25 aprilie anul acesta în Marea Britanie. Ulterior s-au mutat în România, la București.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe