PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FLUORUL NU NE MAI ALBEȘTE – VIDEO

FLUORUL NU NE MAI ALBEȘTE – VIDEO

de Andrei Oprescu
31 vizualizări

Atentie la fluorul din pasta de dinti! Asociatia pentru Protectia Consumatorilor ne sfatuieste sa fim mult mai atenti la cumpararea pastei de dinti.  Produs pe care-l administram in mod regulat organismului nostru poate contine cantitati semnificative de fluor care ne pot dauna sanatatii.  Utilizarea indelungata a fluorului poate avea efecte distrugatoare la nivel cerebral, neurotoxicitatea fiind intalnita adesea in randul adultilor.

       De la pret, producator, pana la compozitia chimica si efectul acestora asupra corpului uman, toti parametrii care ar trebui sa ne concentreze atentia asupra celor mai bune produse pentru igena dentara, dupa cum atentioneaza Asociatia pentru Protectia Consumatorilor. Ultimele studii au demonstrat ca  fluorul, desi este agentul esential in compozitia pastei de dinti, fiind direct raspunzator de curatarea dintilor, folosit pe termen lung are efecte daunatoare asupra creierului uman, neurotoxicitatea si pierderile de memorie sunt principalele traume.

      Asociatia pentru Protectia Consumatorilor Romania recomanda folosirea pastei de dinti fara fluor, arome artificiale, coloranti, conservanti, indulcitori, agenti antibacterieni si agenti de inalbire artificiali.

 

Echipa: Ilona Rotaru, Raducu Radoi

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe