PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VESTILE PROASTE VIN LA PACHET

VESTILE PROASTE VIN LA PACHET

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Si daca nu era de ajuns, vestea privind cheltuielile suplimentare cu apomentrele, nu vine singura. Pentru ca, de obicei, la pachet vin doar vestile proaste, nici informatiile furnizate de Compania de Apa Targoviste Dambovita nu fac exceptie. Pretul pentru metrul cub de apa consumata si cel pentru canalizare, cel mai probabil, vor creste din nou.

Statistic pretul pentru apa consumata de damboviteni este unul dintre cele mai mari din tara. Dealtfel condecerea companiei recunoaste acest lucru.

In cea ce priveste posibilitatea scaderii pretului vestile, venite din partea reprezentantilor Comapaniei de Apa sunt departe de a fi unele datatoare de sperante pentru damboviteni.

Din pacate, atunci cand anuntul autoritatilor este unul similar celui facut de directorul Companiei de Apa Targoviste Dambovita, experienta ne-a demonstrat ca finalitatea este una nefericita, pentru cei ce asteapta micsorarea preturilor. Dealtfel, in ciuda optimismului anuntat si anterior, de diferitele conduceri, ale companiei, tarifele au continuat sa creasca, ultima majorare avand loc chiar in debutul lui 2013, atunci cand pretul canalizarii la depasit pe cel al apei potabile. Tot statistic acest seviciu a cunoscut la nivel national cea mai importanta crestere din 1990 incoace , INS-ul anuntand, in 2011, ca pretul apei potabile a crescut de 37.000 de ori, fata de 1990.

 

Echipa: Horia Marin/ Loredan Bourosu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe