PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FOCAR DE INFECȚIE ÎN PARC

FOCAR DE INFECȚIE ÎN PARC

de Andrei Oprescu
19 vizualizări

Focar de infectie in parcul din Pucioasa! Oamenii care isi au locuintele chiar langa parc au ajuns in culmea disperarii. Penrtu ca in parc nu gasesti nici macar o toaleta publica, folosesc toti o cladire parasita. Fostul restaurant a fost transformat in toaleta improvizata. Nu mai putem suporta mizeria si sobolanii de aici, se revolta oamenii.

Parc au locuitorii din Pucioasa, nu insa si o toaleta publica. Copii, parinti si bunici vin zilnic aici pentru a se bucura de aerul curat, in teorie, ca in practica…  In lipsa unei toalete publice, folosesc o cladire ce este in prezent abandonata. Aici a functionat un restaurant, dar a fost inchis in urma cu ceva timp. De atunci, locul a ajuns un adevarat focar de infectie. Revoltati de aceasta situatie sunt in special cei care locuiesc langa parc. Cum ies din casa, dau nas in nas cu aceasta cladire infecta. Oamenii spun ca a ajuns si adapost pentru sobolani.

Autoritatile din Pucioasa sustin ca parcul va fi modernizat. Cu toatea acestea, ar fi fost de ajuns o toaleta ecologica, iar oamenii care vin in parc nu ar mai fi fost nevoiti sa foloseasca o cladire abandonata. In acest mod, nici imobilul nu ar mai fi ajuns focar de infectie.

 

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe