PRIMA PAGINĂ » SPORT » VASILE AVRAM, CAMPANIE ÎN SUD

VASILE AVRAM, CAMPANIE ÎN SUD

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Mai puțin de o lună a rămas până la mult-așteptatele alegeri pentru șefia Federației Române de Fotbal. Candidații fac adevărate tururi de forță prin țară, în încercarea de a-i convinge pe membrii adunării generale să îi voteze pe 5 martie. Apariție surpriză pe lista candidaților, fostul arbitru Vasile Avram – acum șef al CCA – s-a întâlnit cu oameni de fotbal din Dâmbovița, Argeș și Teleorman, într-o ședință de campanie susținută la Pitești. Avram și-a expus programul în fața oficialilor de cluburi și AJF-uri.

Avram spune că s-a inspirat din fotbalul occidental pentru programul menit să redreseze sportul-rege din România. Până să ajungă însă în locul lui Mircea Sandu, principalul contracandidat al lui Gică Popescu trebuie să mai lucreze la capitolul… discurs.

Vasile Avram nu mizează pe o echipă solidă pentru câștigarea alegerilor. În contra-exemplu, Gică Popescu i-a cooptat pe Stelea, Hagi și Ilie Dumitrescu în staff-ul cu care se afișează în țară.

La întâlnirea din Argeș au fost prezenți, in-corpore, reprezentanți ai cluburilor dâmbovițene, dar și șeful AJF-ului, Emil Tudor. Oficiali ai Chindiei – Mugur Porumbacu și Sică Bârdeș – și organizatorul de competiții de la FCM Târgoviște, Severin Anghelinu, au lăsat să se înțeleagă că îi vor da votul lui Vasile Avram.

I.M

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe