PRIMA PAGINĂ » SPORT » FORTUNA, CU UN PAS ÎN LIGA A II-A – VIDEO

FORTUNA, CU UN PAS ÎN LIGA A II-A – VIDEO

de admin
3 vizualizări

Fortuna a câștigat marele derby pentru promovare cu Chindia, 2-0 la Poiana Câmpina, în fața a peste 1.500 de spectatori. Cu două zile înainte de alegeri, Corina Ungureanu le-a purtat noroc prahovenilor. A dat lovitura de începere în meciul care se poate dovedi decisiv pentru accederea Fortunei în Liga a II-a.
În teren, Fortuna n-a avut mari emoții. A atacat continuu la poarta lui Popescu. Iar golurile au picat firesc, după pauză, când s-a dezlănțuit măcelul în fața buturilor dâmbovițene. Chipirliu a fost îngerul Fortunei în marele derby: a deschis scorul în minutul 54, cu un șut din careu și a lichidat socotelile în prelungiri, din penalti. Fortuna egalează Chindia, la puncte, dar are avantajul rezultatelor directe, două victorii în playoff în fața echipei din Târgoviște.
Fortuna mai are de disputat trei jocuri, la Zagon, Pitești și acasă cu Bradu, iar Chindia doar două, în condițiile în care va primi trei puncte la masa verde. Șefii Fortunei nu vor să mai audă de ratarea promovării din sezonul trecut. În 2013, echipa alb-roșie a pierdut dramatic primul loc.
Chindia a fost vineri departe de așteptările suporterilor, prezenți în număr mare la Poiana Câmpina. În 90 de minute șterse a pierdut derby-ul, primul loc și, foarte probabil, promovarea.

Reporter: Ionuț Marin
Imagine: Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe