PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FOSTUL IUBIT AL ALEXANDREI, ACUZAT DE RĂPIRE

FOSTUL IUBIT AL ALEXANDREI, ACUZAT DE RĂPIRE

de Andrei Oprescu
21 vizualizări

Ies la iveală detalii şocante din viaţa Alexandrei, fata înjunghiată de concubin în salonul de la Titu. Se pare că fata a trăit un adevărat coşmar şi cu primul iubit, cu care are un băieţel. S-a aflat această poveste tragică, pentru că individul a răpit-o pe femeia cu care avea o relaţie şi a ajuns pe mâinile poliţiştilor. Bătăile erau la ordinea zilei atât pentru Alexandra, cât şi pentru actuala concubină, care a încercat să scape de agresivitatea bărbatului, generată de aburii alcoolului.

Radu Bogdan Daniel este bărbatul cu care Alexandra a fost mai bine de patru ani şi cu care are primul copil. Deşi tot timpul a spus că o iubeşte foarte mult, fata a trăit un adevărat calvar şi cu el, înainte de a-l cunoaşte pe militarul care i-a adus sfârşitul.

Alexandra a reuşit să scape de individ, însă, a dat peste militarul care s-a dovedit a fi mult mai rău.

Simona, o femeie care a fost măritată în judeţul Argeş, a avut neşansa să cunoască acelaşi bărbat cu care a încercat să aibă o relaţie. În loc de linişte şi iubire a avut parte doar de violenţă. A plecat de mai multe ori de la bărbat şi s-a refugiat în casa surorii sale, de unde a fost târâtă de păr şi luată cu forţa de Daniel Radu.

Femeia spune că a plecat de la el din cauza agresivităţii bărbatului. Individul a intrat în casa în care se afla aceasta şi a ameninţat pe toată lumea cu un ciob.

Bărbatul nu ar fi reuşit să treacă nici peste moartea Alexandrei. A stat trei zile şi trei nopţi la căpătâiul ei şi ar fi arătat o dorinţă de răzbunare asupra militarului, pentru că a omorât-o pe mama copilului său. Mai mult decât atât, spune că actuala concubină ar fi plecat de la el, mânată de gelozie.

Bărbatul a fost dus în faţa procurorilir, cu propunere de arestare preventivă. Cunoscuţii spun că are mai multe plângeri şi dosare pentru ilegalităţi. Acum a fost reţinut pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi ameninţare. Victima spune că în niciun caz nu se pune problema geloziei din partea sa, pentru că bărbatul a mers la priveghiul Alexandrei.

Femeia speră ca Radu Bogdan Daniel să rămână după gratii, întrucât se teme pentru viaţa ei.

 

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe