PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FOTBALISTUL, DUPA GRATII – VIDEO

FOTBALISTUL, DUPA GRATII – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Fotbalistul dambovitean acuzat de talharie dupa ce a atacat si a furat geanta cu bani unei postarite din localitatea Tartasesti a fost arestat preventiv. Magistratii Tribunalului Dambovita au emis pe numele lui mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Politistii au emis mandat de aducere si pe numele complicelui fotbalistului care, deocamdata e de negasit.

Dupa trei zile de cautari, politistii damboviteni au prins principalul suspect in cazul postaritei talharita vineri, la Tartaseti. Suspectul are 20 de ani, este fotbalist la echipa din orasul Racari si n-a mai avut probleme cu legea pana in prezent. Cei doi suspecti au fost identificati cu ajutorul imaginilor surprinde de camerele de supraveghere ale unei locuinte din zona in care s-a produs talharia. Fotbalistul a mai avut un complice care insa este de negasit deocamdata. Tanarul de 20 de ani a fost prezentat ieri magistratilor de la Tribunalul Dambovita cu propunere de arestare preventiva, pe numale sau fiind emis mandat de arestare pentru 30 de zile. Politistii il cauta acum si pe complicele fotbalistului. Pentru faptele lor, cei doi risca pana la 15 ani de inchisoare.

 

 

Mihai Eremia

Eugen Bănescu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe