PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » S-A ÎNCHEIAT SEZONUL DE SCHI – VIDEO

S-A ÎNCHEIAT SEZONUL DE SCHI – VIDEO

de admin
12 vizualizări

Primavara si-a intrat in drepturi si in statiunile de pe Valea Prahovei. Temperaturile crescute cu aproximativ 10 grade fata de media obisnuita pentru aceasta perioada au dus la topirea zapezii de pe partii. In statiunea Azuga schiorii s-au bucurat pentru ultima oara in acest sezon de sportul preferat.

Partia Cazacu a fost prima dintre cele amenajate la baza muntilor Bucegi pe care s-a schiat in sezonul 2013–2014.Administratorii au facut  tot posibilul ca tot aici sa se si incheie sezonul de schi,reusind sa pastreze zapada pentru organizarea unui ultim concurs: “Cupa Monitorilor”.Dupa ce toata iarna au muncit instruind schiorii sositi din toate colturile tarii,monitorii si invitatii acestora s-au intrecut in cadrul unei competitii prietenesti in care clasamentul a contat mai putin.Desi de-a lungul partiei au aparut petice mari de noroi si vegetatie,zona amenajata pentru concurs i-a multumit pe concurenti.

Organizatorii “Cupei Monitorilor” spun ca au avut mare noroc cu stratul de zapada artificiala produs de-a lungul iernii si, cu parere de rau, sunt convinsi ca acesta a fost ultimul weekend in care s-a mai putut schia pe partiile de la poalele masivului Bucegi.Schiorii s-au straduit sa scoata un timp cat mai bun,incurajati de pe margine de colegii si de prietenii prezenti pe partie.

Primele partii care s-au inchis in acest sezon au fost cele din Predeal,urmate de cele din Busteni,iar acum a fost randul celor din Azuga.

 

 

Mihai Eremia

Eugen Bănescu

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe