PRIMA PAGINĂ » Stiri » Ilfov » FUGARII DIN ILFOV, SPECIALIZAȚI ÎN SPARGERI DE „LUX”

FUGARII DIN ILFOV, SPECIALIZAȚI ÎN SPARGERI DE „LUX”

de Andrei Oprescu
24 vizualizări

Cei patru suspeți prinși miercuri noaptea după o urmărire ca-n filme pe un câmp din Ilfov, au fost reținuți și vor fi duși în fața magistraților cu propunere de măsuri preventive. La perchezițiile desfasurate la domiciliile acestora au fost găsite și ridicate peste 120 de ceasuri, 8000 de euro și aproximativ 10 kg de bijuterii. Se pare că gruparea era specializată în furturi din locuințe și case de amanet. Printre cei reținuți s-ar putea afla și cel care a dat spargerea de luna trecută la casa de amanet din Ploiești.
Gruparea din Ilfov era se pare specializată în furturi din locuințe dar și din case de amanet. În cursul zilei de miercuri cei patru suspecți au fost reținuți și urmează să fie prezentați în fața magistraților cu propunere de măsuri preventive. În urma perchezițiilor la domiciliile acestora și la două case de amanet au fost ridicate peste 120 de ceasuri, 8000 de euro și aproximativ 10 kg de bijuterii, majoritatea din aur. Se pare că printre suspecții reținuți s-ar afla și cel care ar fi furat 700 de grame de bijuterii din aur de la casa de amanet din Ploiești luna trecută. Jaful a avut loc în centrul municipiului Ploiești, la miezul zilei. Individul mascat a intrat în bijuterie și le-ar fi amenințat pe vânzătoare. Apoi ar fi strâns într-o sacoșă toate bijuteriile expuse și s-a făcut nevăzut. Deși în zona sunt mai multe magazine, nimeni nu a auzit nimic. Acum polițiștii fac verificări și încearcă să stabilească mai exact de unde provin toate bunurile ridicate în urma perchezițiilor. Cei patru reținuți cu vârste cuprinse între 28 și 30 de ani sunt bănuiți de savârșirea mai multor infracțiuni de furt, în județele Ilfov, Dâmbovița, Prahova, Giurgiu precum și în municipiul București. Prinderea lor a avut loc marți noaptea după o urmărire pe un câmp din apropierea satului Dimieni. Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea unui autoturism în trafic, pe raza localității Căciulați, din județul Ilfov, condus de persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt. Ocupanții mașinii nu s-au conformat și, la scurt timp, autoturismul în cauză a fost abandonat iar, din interior, trei persoane au fugit pe un câmp. După efectuarea somațiilor legale, polițiștii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical și, ulterior, în plan orizontal, fiind ranită una dintre cele trei persoane, în zona piciorului. Bărbatul, de 21 de ani, din Buftea, a fost transportat de urgență la o unitate spitalicească.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe