PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FURT DE DOI BANI

FURT DE DOI BANI

de Andrei Oprescu
42 vizualizări

Ruşine fără margini pentru un tânăr din Găeşti. Pentru că nu a rezistat tentaţiei de a pleca acasă cu telefonul unei tinere, acum este cercetat penal. Bărbatul dansa alături de pagubită într-un bar din oraş. Când aceasta şi-a lăsat pentru o clipă mobilul pe masă nesupravegheat , individul a creat o diversiune, l-a luat şi a părăsit localul.

În imaginile apărute pe site-ul local Cronica Găeştiului se poate observa cum bărbatul pus la patru ace, în paşi de dans s-a apropiat către masa pe care tânăra şi-a lăsat telefonul. Şi-a aruncat haina peste el şi după câteva momente în care şi-a aranjat cu grijă cămaşa a ridicat haina cu tot cu mobil şi s-a făcut nevăzut.

Nu a trecut mult şi tânărul găeştean în vârstă de 31 de ani s-a trezit cu poliţia la uşă. Oamenii legii au recuperat telefonul în valoare de 900 de lei şi l-au înapoiat tinerei. Pe numele hoţului a fost deschis dosar penal pentru furt calificat.

CORINA ENACHE

IMAGINI AMATOR

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe