PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ŞOBOLANII, PACIENŢI NEPOFTIŢI ÎN SPITAL

ŞOBOLANII, PACIENŢI NEPOFTIŢI ÎN SPITAL

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

Anchetă de amploare la Spitalul Judeţean Argeş după ce un pacient a postat o filmare cu şobolani care fugeau prin curte. Incidentul a venit la trei zile după ce în spital au fost effectuate lucrari de deratizare şi igienizare. Autoritațile județene, cele care finantează unitatea, spun că responsabilii vor plăti cu vârf şi îndesat.

Şobolanii au fost filmaţi joi seara în curtea Spitalului Județean și nu păreau afectaţi de substanţele care ar fi trebuit să îi vină de hac.

Filmarea , devenită virală pe internet, a atras și atenția conducerii C.J.Argeș, finanțatorul unității.

Conducerea spitalului crede că este voba de un incident izolat și că în urmă cu trei zile, aici au avut loc lucrări de deratizare şi igienizare.

Pacienții și vizitatorii spun că nu este normal ca rozătoarele, mari purtătoare de boli, să zburde chiar și prin curtea spitalului.

Conducerea spitalului are termen până la sfârşitul săptămânii viitoare să rezolve situaţia, iar cei găsiţi vinovaţi să fie sancţionaţi.

CRISTI IONIŢĂ, CORINA ENACHE

CRISTI DUMITRU

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe