PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FURTUNILE AU FĂCUT RAVAGII

FURTUNILE AU FĂCUT RAVAGII

de Andrei Oprescu
38 vizualizări

Spectacol de tunete și fulgere, copaci rupți, drumuri blocate, dar și pagube pe măsură. Asta au lăsat în urmă furtunile de duminică în județele din regiunea Sud-Muntenia. A plouat torențial, însă vijelia a dat cele mai multe bătăi de cap. În Teleorman, 25 de apeluri la 112 erau înregistrate după ce furtuna s-a oprit. În Prahova zona de nord a fost cea mai afectată, iar în Argeș copacii au fost puși la pământ precum popicele.

Copaci căzuți, acoperișuri smulse, drumuri blocate, mașini distruse! Este peisajul lăsat de furtuna care s-a abătut asupra județului Teleorman.

La Turnu Măgurele., un acoperiș a fost luat de vânt, pompierii intervenind cu o autospecială pentru degajarea acestuia de pe carosabil. Un copac căzut între Mavrodin și Călinești, ce bloca drumul, a fost îndepărtat de SVSU, iar în Alexandria, mai mulți copaci au căzut pe carosabil, iar pe strada 1 Mai, un acoperiș a fost luat de vânt!

Traficul rutier în mai multe localități din Argeș a fost afectat de furtuna însoțită de vijelie.

În zona de munte a judeţului două drumuri forestiere au fost blocate din cauza pomilor smulşi de vântul puternic. În urma furtunii puternice mai mulţi copaci au fost smulşi de vânt şi doborâţi pe carosabil în localităţile Valea Danului, Arefu,Brădet şi Costeşti. În oraşul Curtea de Argeş vântul puternic a smuls elemente metalice folosite la închiderea unui balcon, iar în localitatea Valea Mare Pravăţ o cracă ruptă dintr-un pom a căzut peste reţeaua de alimentare cu energie electrică.

Vijeliile nu au ocolit nici Prahova. Aici cerul a fost împânzit de fulgere, iar cea mai afectată a fost zona de nord.

În Dâmbovița vijelia a distrus un stâlp de curent electric la Doicești. Doreii s-au apucat să-l sprijine cu o scară, pericolul fiind foarte mare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe