PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » PILOT CĂZUT ÎN RÂPĂ

PILOT CĂZUT ÎN RÂPĂ

de Andrei Oprescu
20 vizualizări

O mașină de curse a căzut noaptea trecută într-o râpă din Pasul Bran din Făgăraș. Șofer era pilotul de curse Mihai Tache din Pitești, care se întorcea de la competiția de la Brașov. Din primele date a mers pe ploaie cu viteză și nu a mai putut stăpâni mașina. Locul unde s-a petrecut incidentul este foarte aproape de cel în care, în urmă cu doar câteva luni, a căzut un camion cu militarii, accident în urma căruia trei oameni au murit, iar alți câțiva au fost răniți.

Noaptea trecută, pilotul Mihai Tache, de 39 de ani din Pitești, a condus cu viteză  autoturismul preparat pentru curse, cu roll-bar în interior. Din cauza carosabilului umed, a ceții și a ploii torențiale, a pierdut controlul volanului, iar mașina a sărit într-o rapă, după ce a lovit un parapet.

Salvatorii chemați la fața locului l-au găsit pe pilot pe marginea râpei. I-au acordat îngrijiri medicale la fața locului și l-au dus la spitalul din Câmpulung.

Pilotul se grăbea către familia lui din Pitești, mai ales că ieri fusese ziua lui. Poliția a deschis o anchetă pentru a afla motivul pentru care șoferul gonea cu viteză pe un drum plin de curbe și în condiții meteo total defavorabile.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe