PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » FURTUNILE S-AU DEZLĂNȚUIT

FURTUNILE S-AU DEZLĂNȚUIT

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Furtunile s-au dezlănțuit în aproape trei sferturi din țară. Codul galben anunțat de meteorologi a adus ploi torențiale, vijelii, descarcări electrice și grindină. În Argeș zeci de copaci au fost rupți, fațada unui magazin a fost distrusă și mai multe străzi au fost inundate. În Dâmbovița copacii au fost puși la pământ, iar în Călărași a plouat cu grindină.
Aceste imagini au fost surprinse în cursul după-amiezii de miercuri. Ploaia torențială a lovit mai întâi județul Călărași. Aici vijelia a fost însoțită de grindină care a doborât fructele din copaci și a distrus viile. Furtunile s-au extins în toată regiunea sud-muntenia. Și în Argeș codul galben s-a resimțit. Zeci de copaci căzuți, unii dintre ei pe străzi, curți și beciuri inundate, șosele acoperite de apă. Acesta este bilanțul jumătății de oră de ploaie căzută asupra județului Argeș.
Pompierii și angajații de la Administrația Domeniului Public Pitesti au îndepărtat copacii căzuți pe străzi. Nu au fost victime, dar trei mașini au fost avariate. Și la Bradu și Micești precipitațiile abundente au doborât arbori și au inundat curți și beciuri. Fațada unui magazin situat in centrul Piteștiului a fost distrusă de furtuna. Pe aproape 20 de metri ferestrele din termopan situate la etaj au fost date jos și s-au spart.
Polițiștii locali au monitorizat zona toată noaptea pentru a preîntâmpina accidentele provocate de căderile de material de pe clădire. Și în Dâmbovița trei copaci au fost puși la pământ în localitățile Conțești, Târgoviște și Moreni și un stâlp de electricitate a căzut peste o casă.

 

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe