PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCENE SÂNGEROASE PE TERENUL DE FOTBAL

SCENE SÂNGEROASE PE TERENUL DE FOTBAL

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Scene sângeroase pe terenul de fotbal la meciul dintre Unirea Bucșani și Unirea Răcari. Marius Zidăroiu, căpitanul celor de la Bucșani a fost bătut de jucătorii de la Răcari. Scenele s-au petrecut chiar pe teren după fluierul de final al meciului. Zidăroiu a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Târgoviște. Martorii au fost socați de brutalitatea cu care a fost lovit jucătorul de la Bucșani.
Acesta este momentul în care mai mulți jucători de la Unirea Răcari au tăbărât peste Marius Zidăroiu și l-au lovit cu pumnii și cu picioarele în cap. Căpitanul celor de Bucșani a căzut ca secerat plin de sânge sub ploaia de lovituri primite. Colegii i-au sărit în apărare, iar martorii au fost șocați de incidentul petrecut imediat după fluierul de final când pe tabelă scorul partidei Unire Răcari-Unirea Bucșani arăta 0-2.
Se pare că bătaia a venit după o serie de șicanări care s-au derulat toată partida cu un alt jucător de la Răcari.
Marius a fost preluat de urgență de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Târgoviște. Acesta a scos un certificat medico-legal și a depus plângere. În cauza polițiștii au deschis dosar penal. Se fac cercetări pentru loviri și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice. În plus, administratorul terenului ar putea fi amendat pentru că nu a asigurat ordinea în timpul meciului.

 

 

 

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe