PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GAEȘTENII AU SPUS LUCRURILOR PE NUME – VIDEO

GAEȘTENII AU SPUS LUCRURILOR PE NUME – VIDEO

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Gaestiul a rasunat luni seara de glasurile oamenilor care au ajuns la disperare, nemultumiti de autoritati. Locuitorii din vestul judetului au dovedit ca stiu sa ia atitudine si sa isi sustina punctul de vedere in fata a zeci de mii de damboviteni si nu numai, din tara sau din strainatate, care urmaresc postul nostru de televiziune. Cetatenii din Gaesti sunt foarte revoltati impotriva celor care le-au cerut votul in campania electorala deoarece nu se implica mai mult in viata sociala a comunitatii. Sute de persoane s-au inscris si in aceasta seara la tombola organizata in cadrul emisinii pentru a castiga premii de exceptie.

 

Actorii principali in cadrul emisiunii ” Politica strazii ” au fost locuitorii orasului Gaesti care au transmis nenumarate mesaje autoritatilor. Oamenii se tem pentru vietile copiilor lor si spun ca elevii sunt nevoiti sa stea inghesuiti ca sardelele in microbuzele scolare. Acestia solicita autoritatilor suplimentarea mijloacelor de transport, astfel incat elevii sa se bucure de conditii decente in transportul scolar si sa nu mai fie puse in pericol vietile unor copii nevinovati, in eventualitatea unui accident rutier.

 

Cetatenii din Gaesti pledeaza pentru un oras mai curat si implicarea autoritatilor in viata sociala.

Oamenii se plang ca autoritatile distrug spatiile verzi pentru crearea de parcari in orasul dambovitean. Gaestenii nu sunt impotriva suplimentarii locurilor destinate autovehiculelor, dar solicita pe aceasta cale si inmultirea spatiilor verzi.

 

Oamenii considera ca autoritatile locale ar trebui sa ia pulsul cetatenilor astfel incat sa fie identificate problemele locuitorilor din Gaesti. Cazurile sociale pot fi cunoscute daca mai marii orasului ar cobori din fotoliile calde ale administratiei locale pentru intelegerea diferitelor probleme ale oamenilor si prosperitatea comunitatii locale.

 

In cadrul emisiunii Politica strazii, MDI TV pune la bataie premii substantiale. Cei care vor sa se inscrie la tombola, nu trebuie decat sa vina intre orele 19.00 si 20.30, in locatiile unde se desfasoara emisiunea si sa completeze un formular. Marti 24 septembrie ne gasiti in parcul din Moreni, miercuri 25 septembrie langa primaria din Racari, joi 26 septembrie langa sala de sport din Titu, iar vineri 27 septembrie in spatele primariei Voinesti.

 

 

Echipa: Valentin Popescu

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe