PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » GARSONIERA “FOCAR DE INFECȚIE”

GARSONIERA „FOCAR DE INFECȚIE”

de Mditv
6 vizualizări

Situație incredibilă la Ploiești unde locatarii unui imobil spun că s-au îmbolnăvit de nervi și de boli din cauza unui apartament al cărui proprietar a decedat. După moartea acestuia, timp de peste un an și jumătate nimeni nu a mai deschis ușa acelei garsoniere în care omul obișnuia să aduca lucruri vechi dar și multe gunoaie, iar între timp în încăpere este un adevarat focar de infecție.

Proprietarul garsonierei a murit acum un an și jumătate,iar rudele sale nu au dat niciun semn de viață. Vecinii spun că nici în timpul vieții omul nu a fost vizitat de familie sau prieteni, iar de la deces nimeni nu a venit la locuința unde din cauza gunoaielor aduse de -a lungul anilor miroase îngrozitor și este un focar de infecție care pune grav în pericol sănătatea locatarilor din imobil.

Oamenii au depus reclamații la primărie,d e unde au primit invariabil răspunsul că situația se va verifica, dar venirea timpului călduros îi sperie și cer o intervenție urgentă pentru distrugerea focarului de infecție. Autoritățile locale nu au dorit să comenteze, dar spun că situația se confirmă și că se va incepe foarte rapid acțiunea pentru curățenia garsonierei.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe