PRIMA PAGINĂ » GASITA MOARTA IN CANALUL DE IRIGATII

GASITA MOARTA IN CANALUL DE IRIGATII

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Si in Targoviste a fost gasit cadavrul unei batrane, intr-un canal de irigatii din Cartierul sarbilor. Descoperirea macabra a fost facuta de o femeie care a trecut prin zona. A sunat de urgenta la 112, iar echipajele de politie au sosit la fata locului. Batrana a fost identificata, iar oamenii legii au deschis o ancheta pentru a descoperi imprejurarile in  care femeia a murit.

 

Batrana de 76 de ani, din Targoviste, a fost gasita inecata in canalul de irigatii. Locuia impreuna cu fiica si ginerele sau. Acestia au vazut ca lipseste de acasa cu doua ore inainte sa fie descoperita moarta.

 

Politistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta si merg pe doua varianta: ori batrana si-a luat viata ori a cazut din neatentia in canalul de irigatii. Cert este ca nu au fost gasite pe trupul ei urme de violenta. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicina Legala, pentru efectuarea necropsiei.

ECHIPA: Madalina Zabava / Eduard Leasa

http://youtu.be/WKVAaaILI7g

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe