PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GEST DE OMENIE, ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI

GEST DE OMENIE, ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

În urmă cu un an, un incendiu puternic le-a ars locuința din temelii și le-a distrus toată agoniseala de-o viață. Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, o familie din Aninoasa a primit cel mai frumos cadou, o casă nouă. Locuința a fost ridicată de primăria din Aninoasa, cu eforturi proprii și va găzdui cele zece suflete lovite de soartă. Oamenii i-au mulțumit primarului cum au știut și spun că nu ar fi reușit singuri.

4 decembrie 2016 a fost o zi neagră pentru această familie din Aninoasa, județul Dâmbovița. Părinții, copiii și bunicii au rămas sub cerul liber chiar în prag de sărbători când casa a fost cuprinsă de flăcări. Au privit neputincioși cum totul se face scrum. Incendiul a pornit de la un coș de fum pe care nora încercase să-l curețe.

La un an distanță, tot în prag de sărbători, familia a primit cel mai frumos cadou. Impresionat de povestea lor și de drama prin care au trecut, primarul din Aninoasa, Constantin Maricescu, a decis să le vină în ajutor. Mai întâi le-a oferit cu ajutorul sponsorilor o locuință temporară, iar în decursul acestui an le-a construit o casă nouă.

Bieții oameni nu știu cum să-i mai mulțumească edilului din Aninoasa pentru gestul de omenie făcut pentru ei. Spun că singuri nu ar fi putut să ridice nici măcar patru pereți.

Este a noua casă ridicată de primăria din Aninoasa pentru familiile nevoiașe din localitate.

După tragedia prin care au trecut, cele zece suflete vor petrece sărbătorile de iarnă în casa nouă.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe