PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GEST DE SUFLET ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI

GEST DE SUFLET ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI

de TV MDI
72 vizualizări

Pompierii din Teleorman au facut un gest impresionant in pragul sarbatorilor Pascale. Acestia s-au mobilizat pentru a ajuta micutii care fac parte din familii nevoiase. Povestea au spus-o chiar ei:

„La începutul acestei săptămâni, am aflat cu tristețe de povestea unei familii cu 5 copii, în localitatea Troianul, unde, din cauza unei probleme medicale, unul dintre părinți nu mai putea lucra, situația ajungând aproape la nivelul disperării, deoarece nu mai puteau fi asigurate nici măcar produsele alimentare de bază pentru hrana de zi cu zi.

Având în vedere că apelul umanitar a fost lansat prin intermediul bisericii, de Protoieria Roșiorii de Vede, am luat legătura cu preotul Mircea Ionescu pentru afla adresa acestora. Tot de la dânsul, am auzit și de o a doua familie cu probleme, din Roșiorii de Vede, cu cinci copii, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.

În mai puțin de două zile, mobilizarea salvatorilor noștri a fost impresionantă, zeci de pungi cu hăinuțe, jucării și încălțăminte fiind donate pentru acești micuți, iar prin contribuția benevolă a fiecăruia s-a reușit achiziționarea mai multor produse alimentare de bază constând în zahăr, ulei, făină, orez, ouă, dar și produse tradiționale ce nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște, precum cozonaci, dulciuri și fructe”, au transmis pompierii teleormaneni prin purtatorul de cuvant.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe