PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GHEORGHE DINU, URMARIT PENAL?

GHEORGHE DINU, URMARIT PENAL?

de Mditv
141 vizualizări

Seful Politiei Locale din municipiul Targoviste nu se poate lauda cu un cazier impecabil. Desi nu recunoaste, unii dintre fostii angajati i-au facut plangeri penale pentru abuzurile la care au fost supusi. In plus, timp de trei ani si-a pus semnatura si pe actele unei televiziuni locale si pe documentele Politiei Locale, institutie pe care o conduce din anul 2009.

In perioada 2008-2012, Gheorghe Dinu a cosndus din umbra o televiziune locala din municipiul Targoviste. Desi, in acte, administrator era o ruda a lui Dinu, semnatura acestuia aparea pe toate documentele care priveau trustul de presa, de la simple adeverinte pana la conturi bancare. Cum a fost posibil acest lucru, a fost intrebarea jurnalistilor MDI TV pentru Gheorghe Dinu, insa colonelul in rezerva a gasit rapid o explicatie. Mai mult decat atat a incercat sa amane discutia dupa finalizarea conferintei de presa, semn ca sunt anumite informatii din acea perioada pe care ar dori sa le tina ascunse de ochii celorlalti jurnalisti damboviteni.

Se ascunde in spatele unei imputerniciri si uita de faptul ca de la 1 aprilie 2009 a preluat conducerea Politiei Locale, din municipiul Targoviste. Oricate scuze ar gasi Gheorghe Dinu nu este posibil ca seful Politiei Locale sa conduca si un trust de presa in acelasi timp in care ocupa prima functie dintr-o institutie a statului. In plus, si in trecut Gheorghe Dinu a facut subiectul unor anchete jurnalistice si al unor dosare penale. Atins din nou de amnezie, acesta neaga orice urmarire penala pe numele sau.

De fapt, exista plangeri penale pe numele lui Gheorghe Dinu, facute de fosti angajati de la Politia Locala pentru abuzurile la care au fost supusi, aspect recunoscut de seful Politiei Locale, din municipiul Targoviste, la doar cateva minute dupa ce a negat existenta vreunei urmariri penale care il vizeaza.

In cazul lui Gheorghe Dinu politia nu a miscat un deget pentru a verifica daca acuzatiile penale care i se aduc sunt intemeiate. Politia nu a catadicsit nici macar sa iasa cu un punct de vedere, dupa ce unul dintre fostii angajati ai Sefului Politiei Locale a facut publice declaratiile pe care le-a scris si in plangerea penala, ceea ce demonstreaza din nou ca Gheorghe Dinu nu are sef si este chiar mai presus de lege, de parca tuturor le este teama de el.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe