PRIMA PAGINĂ » Arges » ȘI ANIMALELE SUFERÃ DIN CAUZA CANICULEI

ȘI ANIMALELE SUFERÃ DIN CAUZA CANICULEI

de Mditv
24 vizualizări

Canicula din ultima perioada are un efect negativ si asupra animalelor de la Gradina Zoologica din Pitesti. Cu greu sunt suportate temperaturile de aproape 40 de grade Celsius. Tocmai de aceea reprezentantii de la Zoo au luat masuri speciale pentru ca animalele sa aiba parte de conditii suportabile.

Cele 38 de grade Celsius de la miezul zilei sunt greu de suportat pentru un tigrul siberian, ca de altfel pentru toate animalele cazate aici. În aceastã perioadã, îngrijitorii oferã animalelor sãlbatice un meniu plin de legume si fructe zemoase.

In ciuda temeperaturilor extrem de mari Gradina Zoologica este vizitata zilnic de zeci de pitesteni, care cautã rãcoarea pãdurii Trivale..Copiii asteapta cu nerabdare sa vadã cu animalele si sã le hrãneascã. Vizitatorii sunt foarte multumiti de faptul ca ingrijitorii de la Zoo fac eforturi in aceste zile caniculare pentru ca animalele sa nu aiba de suferit.

Deasemenea pentru fiecare vietuitoare de la Zoo Pitesti au fost pregãtite dusuri reci și acum… par sã nu se mai sature de scãldat.

De protecþie suplimentarã fațã de razele soarelui au nevoie toate animalele. Pentru toata perioada aceasta in care mercurul va creste mult in termometre crescãtorii de la Zoo Pitesti au suplimentat rezervele de apã, au fãcut stocuri de minerale si vitamine.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe