PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GRABA I-A ADUS MOARTEA – VIDEO

GRABA I-A ADUS MOARTEA – VIDEO

de admin
11 vizualizări

Încă un copil a decedat după ce s-a electrocutat pe un tren. Florin avea 15 ani şi se grăbea spre casă, peste calea ferată. Ca să scurteze drumul, a intrat printre două vagoane staţionate. Venea de la fotbal, împreună cu un prieten, şi ar fi vrut să scurteze drumul spre casă. În loc să ocolească trenul staţionat, a ales să-l sară.Garba i-a adus moartea! Curentul i-a distrus trei sferturi din corp şi, după 3 zile de chin, băiatul a murit la spital. Cu 9 cazuri în numai o lună, autorităţile avertizează că vorbim deja de un fenomen, provocat de filmele şi reclamele care îi influenţează uşor pe adolescenţi.
Baiatul a fost dus sambata seara la Spitalul de Arsi din capitala, cu un elicopter SMURD,iar medicii au facut tot ce au putut pentru el ca sa-i aline durerile, dar Florin nu a mai rezistat. Graba i-a adus moareta!
Florin era un baiat extraordinar si iubit de toata lumea.
Dupa 15 ani de grija si iubire,familia nu-si poate stapani lacrimile.Niciun cuvant nu poate exprima durerea de a-l pierde pe Florin.
Florin va fi adus astazi acasa intr-un sicriu.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe