PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SĂRBĂTORESC LA MUNTE – VIDEO

SĂRBĂTORESC LA MUNTE – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Numar record de turisti in Bucegii damboviteni, in minivacanta de 1 mai. Fie ca au venit doar pentru un gratar, fie ca au ales un sejur la un hotel sau o pensiune, oamenii nu au ocolit zona montana a Dambovitei. Singura care le poate strica turistilor distractia este vremea instabila. Salvamontistii avertizeaza si asupra riscului mare de avalansa din Bucegi, la peste 2000 de metri.
Pensiunile si hotelurile din Bucegii damboviteni nu duc lipsa de turisti in aceasta minivacanta. Mititeii sfaraie pe gratar la munte, iar zona a fost impanzita si de corturi si de rulote. Singura care le mai da batai de cap celor veniti sa se bucure de aerul curat si de frumusetea peisajului este vremea. Meteorologii au anuntat ca furtuna nu va ocoli zona montana, iar la inaltimi mari este in continuare zapada. Salvamontistii damboviteni avertizeaza asupra faptului ca traseul spre Varful Omu este inchis, iar turistii trebuie sa vina echipati corespunzator.
Mai mult, turistii sunt avertizati ca la peste 2000 de metri altitudine este risc mare de avalansa.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe