PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » GROAPĂ LÂNGĂ GROAPĂ ÎN ORAŞUL CIMENTULUI

GROAPĂ LÂNGĂ GROAPĂ ÎN ORAŞUL CIMENTULUI

de Mditv
3 vizualizări

În judeţul Dâmboviţa, drumurile naţionale, judeţene şi locale arată că după bombardament. Pentru şoferi este o adevarată aventură să circule zilnic pe troansoanele unde găsesc groapa lângă groapă şi nici slalom nu mai pot face printre acestea. Mai mult decât atât, în urma lucrărilor la reţeaua de apă-canal s-au format adevărate capcane în asfalt. Această situaţie se regăseşte şi în oraşul Fieni, unde cetăţenii se plâng că ajung lunar sau chiar săptămânal în service după ce îşi distrug autovehiculele pe drumurile neasfaltate de zeci de ani.

Aşa se manifestă zilnic şoferii din oraşul dâmboviţean Fieni, care s-au săturat de gropile din asfalt. Prin oraşul cimentului trece şi Drumul Naţional 71, care nu a mai fost asfaltat de aproape 50 de ani. Intersecţiile dintre DN 71 şi arterele secundare sunt distruse. Lucrările la reţeaua apă-canal au amplificat starea proastă a drumurilor, iar şoferii spun că s-au săturat de atâta nepăsare din partea autorităţilor, pentru că nu s-au mai făcut reparaţii serioase de ani de zile, ci doar cârpeli fără nicio garanţie.

“Petice” sunt pe toate drumurile, fie naţionale, judeţene sau locale. Primarul oraşului Fieni spune că DN 71 şi DJ 712 A, care tranzitează unitatea administrativ-teritorială pe care o conduce, sunt în subordinea Companiei Naţionale de Drumuri, respectiv Consiliul Judeţean Damboviţa şi nu poate interveni în reparaţia acestora. Însă şi drumurile locale sunt la fel de găurite, iar reparaţiile se fac tot provizoriu.

Edilul recunoaşte cu nonşalanţă că drumurile din Fieni sunt “pavate” cu gropi şi chiar dacă nu s-ar fi desfăşurat lucrări la reţelele subterane, arterele principale, dar şi cele secundare ar fi fost în aceeaşi stare deplorabilă.

Totuşi, primarul nu propune nicio soluţie. Anunţă plombe la drumurile care ţin de administraţia locală, în limita fondurilor de la bugetul propriu, însă când se vor vedea şi rezultatele nu ştie nimeni. Până atunci şoferii sunt nevoiţi să suporte situaţia şi să îşi muşte limba de câte ori ajung în service-ul auto.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe