PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » HAI SA DAM MANA CU…PONTA!

HAI SA DAM MANA CU…PONTA!

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Victor Ponta a fost prezent astazi in Dambovita, la Gaesti, unde a luat parte la inaugurarea unei noi linii de productie la Fabrica de Frigidere Arctic. Desi erau in timpul programului, multi directori ai institutiilor publice dambovitene si-au abandonat birourile ca sa mearga sa dea mana cu premierul.

Firma Arctic a primit, anul trecut, un ajutor de stat de 10 milioane de euro pentru aceasta investiţie. Pe atunci, oficialii anuntau ca vor infiinta circa  1.000 de noi locuri de muncă. Premierul Ponta a tinut sa ia parte la inaugurare. Cand au aflat ca Ponta va veni la Gaesti, multi dircetori ai institutiilor publice din Dambovita au ales sa absenteze de la locurile de munca pentru a merge sa-l vada pe premier sau mai bine zis, sa fie vazuti de acesta. Printre acestia: directorul Oficiului de Cadastru Dambovita, seful Directiei Silvice Dambovita, managerul Spitalului judetean Targoviste si…multi altii. Si-au fost atat de multi si de doritori sa ocupe scaunele din jurul premierului, incat  repreznetnatul lui Ponta in judetul Dambovita, prefectul Victor Sanda, n-a mai prins loc pe randurile din fata, acesta alegand sa se aseze pe locurile codase, rezervate presei.

Echipa:  Mihai Eremia/Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe