PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MAGIA TOAMNEI, SARBATORITA DE PRICHINDEI

MAGIA TOAMNEI, SARBATORITA DE PRICHINDEI

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Au sarbatorit toamna! Prichindeii de la Gradinita Dorothy din Targoviste au organizat un spectacol de zile mari. S-au costumat in printi si printese si au reusit, pentru cateva ore, sa le reaminteasca celor mari cat de frumoasa este copilaria. Au dansat, au cantat si au adus in sufletele spectatorilor, parinti, bunici si educatori, farmecul acestui anotimp. Sarbatoarea de Haloween nu se putea incheia fara un concurs al dovlecilor.

Dupa ce au trecut de emotii, micutii s-au apucat serios de treaba. Si-au etalat costumele deosebite, dar si talentul. Au demonstrat ca stiu sa cante, sa danseze si sa recite, chiar in limba engleza. Totul sub privirile educatorilor, ale parintilor si ale bunicilor, care pentru un timp, si-au amintit cat de minunat este sa fii copil.

Sarbatoarea de Haloween nu se putea incheia fara un concurs al dovlecilor. Micutii de la Gradinita Dorothy au sculptat zeci de dovlecei. Imaginatia copiilor a mers atat de departe, incat au reusit sa realizeze adevarate capodopere, din legumele care pentru oamenii mari par banale. Cei mai frumosi dovleci au fost bineinteles premiati.

ECHIPA: Madalina Zabava / Radu Constantinescu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe