PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » HALUCINANT – ACCIDENT GRAV: TREI MASINI S-AU IZBIT DUPA CE UN COPAC S-A PRABUSIT PE SOSEA!

HALUCINANT – ACCIDENT GRAV: TREI MASINI S-AU IZBIT DUPA CE UN COPAC S-A PRABUSIT PE SOSEA!

de Moise Razvan
1,1K vizualizări

Un copac doborât de vânt a provocat în localitatea argeşeană Dârmăneşti, un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, un şofer fiind rănit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, cele trei autoturisme se aflau în mers în momentul în care copacul a căzut pe carosabil.

„La faţa locului, pompierii intervin pentru degajarea copacului şi asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor. Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat a monitorizat conducătorul unuia dintre autoturisme. Pacientul în vârstă de 22 de ani acuza dureri la cap şi este transportat la spital de către paramedicii SMURD”, au anunţat reprezentanţii ISU Argeş.

Copacul a afectat şi cablurile reţelei electrice, la faţa locului fiind prezent un echipaj al distribuitorului de energie electrică.

„În zonă mai sunt crengi care prezintă pericol de cădere pe carosabil, iar pentru a le îndepărta se deplasează o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime”, precizează sursa citată.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe